Tvillingerne tager bussen, når de skal langt
Mød Kasper og Mikkel fra Skovsgaard

Tvillingerne tager bussen, når de skal langt

Kasper og Mikkel er tvillinger og bor i Skovsgaard ved Brovst. Når Kasper skal fra A til B, cykler han til det meste - også selvom det regner. Til gengæld tager han bussen, hvis han skal noget, der ligger længere væk. Det kan fx. være en tur til Aalborg. For Kasper fungerer kombinationen af cykel og bus rigtig fint, og han er godt tilfreds med de transport-muligheder, han har til rådighed.

Mikkel er også godt tilfreds med busserne og antallet af afgange til og fra Skovsgaard. Både tidsmæssigt og økonomisk fungerer den kollektive trafik godt for ham. Og derudover synes han, at det er nemt.

Tiden i bussen er kvalitetstid
Mød Per fra Aalborg

Tiden i bussen er kvalitetstid

Per bor i Aalborg og tager som regel bussen, når han skal til og fra arbejde i Aars. Det har været et helt naturligt valg for Per, for klima og miljø fylder en del i hans bevidsthed. Han så gerne, at endnu flere gjorde som ham, for bæredygtig transport er i hans øjne en af nøglerne til at afhjælpe klimakrisen.

Per bruger tiden i bussen på at småsove, læse eller lytte til noget. For ham er transport-tid ren kvalitetstid.

Ekstra busafgange giver Julie mere frihed
Mød Julie fra Fjelsø

Ekstra busafgange giver Julie mere frihed

Julie har lagt mærke til, at der er kommet en hel del flere busafgange på hendes rute. Det synes hun er dejligt. Og hun er glad for, at der også er kommet flere afgange på de andre ruter i hendes område, for så har hun meget lettere ved at komme fra A til B, når hun vil. 

De mange ekstra busafgange giver hende en større frihed, for så er hun ikke så afhængig af andre, når hun har brug for transport.