Tvillingerne tager bussen, når de skal langt
Mød Kasper og Mikkel fra Skovsgaard

Tvillingerne tager bussen, når de skal langt

Kasper og Mikkel er tvillinger og bor i Skovsgaard ved Brovst. Når Kasper skal fra A til B, cykler han til det meste - også selvom det regner. Til gengæld tager han bussen, hvis han skal noget, der ligger længere væk. Det kan fx. være en tur til Aalborg. For Kasper fungerer kombinationen af cykel og bus rigtig fint, og han er godt tilfreds med de transportmuligheder, han har til rådighed.

Mikkel er også godt tilfreds med busserne og antallet af afgange til og fra Skovsgaard. Både tidsmæssigt og økonomisk fungerer den kollektive trafik godt for ham. Og derudover synes han, at det er nemt at benytte kollektiv trafik.

Flextur er for alle
Mød Hanne fra Tilsted

Flextur er for alle

Hanne kan sagtens se fordelene ved at tage en Flextur ud og hjem, når hun og kæresten Jakob skal på date. Så kan de begge tage et ekstra glas vin og nyde aftenen, uden at tænke på, hvem der skal køre hjem. De synes begge, at Flextur er et godt alternativ til bussen, men var sikre på, at det kun var for ældre mennesker. Nu ved de, at Flextur er for alle.

Ekstra busafgange giver Mathilde mere frihed
Mød Mathilde fra Tranum

Ekstra busafgange giver Mathilde mere frihed

Mathilde vidste ikke, at Plustur var noget for hende. Nu er både hende og hendes forældres hverdag blevet lettere, for når Mathilde kommer ind med bussen til Brovst, tager hun en Plustur resten af vejen til hjemmet i Tranum.

Og med de mange ekstra busafgange til og fra Brovst, er hun ikke længere så afhængig af sin mor, far og bedsteforældre, når hun har brug for transport.