Bliv samarbejdspartner og få gratis informationsmaterialer om transport til din dør

Bliv samarbejdspartner og få gratis informationsmaterialer om transport til din dør
De forbedrede transportmuligheder har mange fordele for dig og din virksomhed:

- Flere potentielle kunder i butikken
- Mulighed for større omsætning
- Bedre rekrutteringsmuligheder
- Større fleksibilitet for medarbejdere

Som samarbejdspartner får du et gratis markedsføringskit med materialer, som du kan bruge til annoncering på udvalgte medier. Så kan du nemt og effektivt kan markedsføre din virksomhed og de fordele, som NT giver din forretning.
Helt konkret får du serveret informationer om, hvordan kunderne kan benytte kollektiv trafik til din dør, i et format, der er klar til brug på dine egne salgskanaler. Fx på din hjemmeside eller sociale medier.

3 transportformer der gør det lettere når Vi rejser sammen

 • Flextur

  Kollektiv trafik fra dør til dør
  Kollektiv trafik fra dør til dør
  Læs mere

  Flextur er kollektiv trafik, hvor du bliver kørt fra adresse til adresse i stedet for fra stoppested til stoppested. Eneste krav er, at du bestiller senest 2 timer før, du vil afsted, at startadressen ligger i Region Nordjylland, at slutadressen ligger i Region Nordjylland eller Midtjylland, og at turen køres mellem kl. 06-23.

  Bestil Flextur
 • Plustur

  Når bussen eller toget ikke kører hele vejen
  Når bussen eller toget ikke kører hele vejen
  Læs mere

  Plustur er kollektiv trafik, hvor du bliver kørt mellem et stoppested og en adresse, så du nemt kan komme til og fra forbindelser med bus og tog. Plustur kører kun, hvis der en er forbindelse til bus eller tog på rejsen, og hvis du har bestilt turen senest 2 timer før, du vil afsted.

  Find Plustur
 • Bus & tog

  Klassisk kollektiv trafik
  Klassisk kollektiv trafik
  Læs mere

  Busser og tog forbinder Nordjylland på kryds og tværs, og du kan bruge de samme billetter og kort i alle busser og tog, så længe du kører i Region Nordjylland. Også når du rejser med Arriva Tog, Nordjyske Jernbaner og DSB.

  Du finder billetpriser, afgangs- og ankomsttider og kort over din rejse på Rejseplanen, og du køber din billet i app’en NT Billet, på NTbillet.dk, på stationen eller i bussen.

  Gå til Rejseplanen

Regionen og 4 kommuner gør det lettere at rejse sammen

Samarbejde på tværs

Region Nordjylland, Thisted, Morsø, Jammerbugt og Vesthimmerlands Kommune er gået sammen om en massiv investering i den kollektive trafik på i alt 16 millioner kroner.

Investeringen betyder, at der fra 11. august 2019 og 3 år frem er busser ca. en gang i timen fra tidlig morgen til sen aften på de store ruter i de fire kommuner. Også i weekenderne. Oveni bliver Plustur gratis fra 11. august til 11. november 2019. Sidstnævnte gælder i hele Region Nordjylland.

Investeringen skal ikke kun komme den enkelte borger til gode. Den skal også understøtte erhvervs- og kulturlivet, så der er endnu bedre grobund for vækst og trivsel.

Kontakt os
Samarbejde på tværs